7 thoughts on “New York City

 1. Zdravo, Emil in Mojca!

  Verjetno vaju je pot po prvem obisku NY utrudil, ker vama ni za pisat.
  Je hrana kaj boljša? Kako je v tem hostlu?
  Emil, imaš mogoče s seboj računalnik (prosim, na to vprašanje odgovori)?
  Pri nas je vse v redu, vreme imamo krasno, pravi začetek pomladi.
  Imejta se lepo in pišita. Adijo.

  1. Zdravo!
   Mama Marija, zraven imava računalnik. Hrana je bolj raznovrstna, res pa da sva jedla v ny le enkrat in takrat sva si privoščila pravo hrano (predjed, solata, testenine, lazanja, pivo, espresso 50 $, plačano z viso, užitek jesti z vilicami neprecenljivo). Zdaj pa par dni spet hitra hrana.
   Broadway karte bova pogledala koliko kaj stanejo. Ponujajo jih preprodajalci, vendar od njih ne veš ali so prave ali ne. Kjer pa prodajajo karte po znižanih cenah, so pa vrste. Vidječemo. :)Carlito’s way:)
   Zoki bom poskušal biti Ne-žid, na kar me bodo spomnili mimoidoči židi.

 2. OOOO, Emil, končno si spet lepi. Aja, zato si si pustil brado, da si lahko šel k črnemu brivcu. Zdaj mi je jasno, ker prej si nikakor nisem znala razlagat…
  Uživajta še naprej.

 3. Zdravo, Emil in Mojca!

  Kot Igor ugotavlja, obe mamici vaju res pogrešata.
  Sedaj, ko to pišem, pri nas spet močno piha. Tako, da pozdrave in želje za čimbolj zanimive oglede in potepanja po NY, kar odnese.
  Pri nas je vse po starem.
  Lepo se imejta. Adijo.

 4. Pišem iz Pilar Inna, MS, čakam na premontažo. Ema, ko je Mojca napisala, da si bil pri frizerju, sem si predstavljal, beli leder, staro ogledalo z belim okvirjem, na tleh šahovnica, v ozadju dedek bere NYT, proti vratom stojijo trije z zloščenimi šuhi, tisti v sredini nosi celo sončna očala in čaka na nekaj, frizer drži britvico, roke se mu tresejo. Potem pa vidim fotke. Če bosta slučajno zavila v kakšno audio-video trgovino, prosim poglejta, če imajo kakšne 3d špegle, in kak se kaj cene gibljejo. Iden ka avto poberen. Lepo se imejta še naprej.

Daj, napiši nam kaj!