10.dan- dan za deskanje

Danes je bil najbolj vetrovni dan do zdaj na tej naši plaži, idealen za deskanje. No, bolj za poskus deskanja z otroško desko. Ampak je bilo zanimivo. Emi je itak prevelik in pretežki za to otroško desko, jaz sem se pa malo igrala z valovi. Tudi Ana je uživala na valovih. Ta naš adrenalinski otrok se ne prestraši ničesar, no, razen žužkov. Še zdaj, ko to pišem, in ležim v šotoru imam občutek, da me valovi nosijo oz.zibajo. Luka je bil danes prvič konkretno v vodi. Dopoldan, ko še ni bilo valov, je lepo plaval.
Razmišljamo, da bi jutri šli pogledat na sosednjo plažo. Čeprav so tu v okolici povsod enake plaže (beli kamenčki), bi šli vseeno pogledat, da menjamo malo okolje.
Počasi razmišljava, kako bomo načrtovali pot nazaj. Če bi šli prej od tu in se za nekaj časa ustavili v Črni gori ali pa na Hrvaškem v bližini Dubrovnika ali pa Pelješaca. A kdo ve, so tam dobre plaže, po možnosti peščene ali mivkaste, za otroke? Vsak predlog je dobrodošel. Malo naju odbijajo hrvaške cene, tu trenutno bivamo za 12 eur na nočitev in marsikateri hrvaški kamp bi se lahko skril pred tem, ker je res lep in čist. Bomo videli…
Že celo jutro poskušam naložiti post, pa je zelo slaba povezava. Upam, da zdaj rata.

image

Ni mu lahko…

image

Naša plaža

 

Sestrica in bratec

 

Afnanje

3 thoughts on “10.dan- dan za deskanje

 1. Mojca, poiščite mivko v Albaniji, ker to so pa res super cene!
  Mateja, Maja in Saša te pozdravljajo in tudi njih zanima kako se imate. Sporoči, če jim lahko posredujem naslov.

  Lep pozdrav iz vroče LJ!

  PS. Klima v službi ne dela! Noro vroče je!

  1. Ja, ti jim kar posreduj ta naslov. Ni problema. Saj bi ostali v Albaniji, ampak bi radi bi si še radi ogledali črnogorsko morje in moja želja je ta veleopevani Dubrovnik (ampak samo za ogled). Ta tvoj zadnji stavek mi nikakor ni všeč! ?

 2. Dubrovnik je res vreden ogleda. Je pravi biser med mesti, vendar drag kot žafran.
  Bom puncam posredovala naslov.

  Uživajte še naprej:)

Daj, napiši nam kaj!