Novo poletje, novo potovanje

Zadnji dve leti smo imeli smer jug, letos pa gremo na zahod. Ja, mislim zahod, v slovenskem pomenu besede. Zakaj zahod, kam zahod, kako to da ne vzhod, ali sever, ki bi bolj ustrezal glede na to, da smo se prej usmerjali na jug? Zato!
Pravzaprav pa zato, ker še tam nismo bili. Smo razmišljali ali bi šli v Bolgarijo pa potem mogoče do Egejskega morja, ali pa preprosto na Hrvaško ampak želja po videnju nekaj novega, morda drugačnega, je bila večja. Torej kot vsi dobro vemo, cilj je pot! Pot nas bo vodila mimo cilja in vmes se bomo zaustavili na poti in počakali, da nas čas malo ujame in nato prek ciljev nadaljevali po spontano zastavljeni poti.
Zaenkrat imamo rezervirano prenočišče v Toskani, kmečki turizem z bazenom za dve noči, po ogledu dveh treh krajev v Toskani, gremo morda na teritorij Pet zemlja, nato bi pot nadaljevali ob Ligurskem morju in prespali v kampu nekje med Genovo in Francijo. Sledila bi vožnja po cesti skozi francosko riviero do kampa v bližini Frejusa. Tam bi počakali čas, da nas najde in bi se ustavili za dober teden.
Nato bi radi videli še kanjon Verdon, provansalska polja in mesteca, vzpon maillot jaune na Grand Colombier, vile ob ženevskem jezeru, mogoče Wengen, italijanska severna jezera in naš dom.
Cilj potovanja je, da čas preživimo skupaj, da spoznamo nove kraje in da se imamo fajn.

Daj, napiši nam kaj!