Hello new world!

Spletno stran sva vzpostavila, da vas boma obveščala kje se nahajama, kaj delama, da si boma to tudi zapomnila. Oglasite se občasno na spletni strani, da vsaj izveste kakšno je vreme in kje sma bila nazadnje, pridite prebrat kdaj imate čas. Verjetno pa itak ne bo zanimivo tak fejst.

Lahko pustite kakšen komentar, tisti ki ste bili v ameriki pa tudi kakšen nasvet.

Če kdo želi, da mu kaj prinesema, naj nama javi na epoštni naslov. Prinesema lahko normalno velike stvari , recimo čoln, klavir ipd. Seveda mislima na male stvari, ki jih lahko prešvercama.

Ajt, se beremo.

6 thoughts on “Hello new world!

  1. halo halo kje ste kaj, jaz sem doma in z mislimi z vama. Prijetno potovanje vama želim.

    1. Hvala. Zdaj sva še zaenkrat v Ljubljani in se pakirava. Ti si že v redu? pljuča?

  2. No zdajle sta verjetno že na poti, zato tudi od mene prijeten skok čez lužo. Bi bilo preveč, če bi vaju prosil za en magnetek s podobo New Yorka (Brooklyn bridge ali kaj podobno značilnega za to regijo)? Hvala.

  3. Howdy! Ful se veselim z vama in vama iskreno privoščim tole potovanje! Upam, da imata prazne glave, da bo dovolj prostora za vtise iz Amerike:-) Uživajta maksimalno in slikajta, snemajta, vohajta, požirajta in kar je še teh “-atjov”! Pa ne pozabita na nas tukaj… Čao!

  4. boljši sem , boljši, ne pa še čist vredi, ampak saj veta kak je to pri meni, pride, malo ostane pa odide, pa se čez čas spet vrne……
    Glavno da sta vidva perajt in da sta z mislimi že daleč pred dejanskim stanjem. Še enkrat maximalno uživajta in nič se nazaj držat, kurc samo enkrat se živi!!!!

  5. Hm. Čudno. Počutim se kot Alica. Nikjer za prijavit. Nov notebook in Google Chrome. Res Čudno. No ja, pardon. Torej. Atlanta, tu Hjuston. Za Maribor sem šele zdaj izvedel. Planica pa tokrat zažiga. Pravila zmede in t metrovaktike. Ne veš kdo pije in kdo leti. Manj znani čeh Hajek skoči v soboto 236 metrov, med tem ko Ammann, postane svetovni prvak s 236,5 metra in to z nižjega zaletišča, pred 50000 gledalci, ostale so bajdevej obrnli miličniki pred Poncami, nakar se je organizator opravičil in obljubil tistim s kartami, da jih bodo spustili na prizorišče tudi v nedelo. Ha, pa še nekaj, Stare je tudi zažigal svoj šnops. Se slišimo z olimpijskega prizorišča. Ravnokar sem prišel iz Majine poroke:) Fajn uživajta še naprej v teh kalorijah na kvader:) Upam, da bosta naletela na kakšno vegetarijansko fastfud. Bluzim. Ajde. Se vidimo.

Comments are closed.