New York, New York…

Da nakratko opiševa včerajšnji dan. Kot ste že lahko videli, Emilu se je uresničila želja in končno ga je tu v Harlemu (črnska četrt) postrigel čisto ta pravi črnec! 🙂 Frizura in britje- 12 dolarjev, kar je približno 10 eur.
Naslednji cilj je bil Empire State Building. Se kar načakaš, predno prideš na vrh. Zadnjih 6 nadstropij sva šla kar peš, ker je bila taka gužva pri dvigalih. In končno 86.nadstropje in mesto imaš na dlani. Res lepi razgled, čist neki drugi svet kot pa ta naš.
Kosilo v znamenitem Burger Kingu, tisti Mcdonalds (7 nadstropni) pa še nisva vidla. Kje bi se naj nahajal?
Vožnja z ladjico okrog Manhatna je bila lepa, malo vetrovna, ampak tudi nekaj posebnega. Končno sva tu vidla gospo z japonkami oz.kip svobode.
To je bil vglavnem včerajšnji dan, tistih 15 sekund slave na Times Square-u, ki sva jih namenila najinima mamama, sva pa požela včeraj. Lep feeling videt svojo faco sredi Times Square-a.
Tak šibava zdaj v Central Park in Financial District, iskat dnar, ki nama tak lepo puhti. 🙂
Lep pozdrav.

3 thoughts on “New York, New York…

  1. Pozdravljena!Se še jaz malo oglasim. Sploh nisem vedel, dokler mi ni Mirjana povedala, da imata stran za to potovanje. ZANIMIVO!
    Hja, preveril sem. Ta največji McDonalds je največji v urbanih naseljih in večji je v Orlandu (tisti z več nadstropji). Tak, da očitno nisem dobro razumel vodiča. (deževalo je in pihalo, ko sva imela ogled mesta).Zgornji link je točno to. Nahaja pa se na Times Square-u. Ne vem, kako sta ga lahko spregledala… Emil, idi raje na kakšen steak, dovolj junk food-a. Nič, lepo se imejta, uživajta…

  2. Hello.Mirjana bi rada, da se vrneta okrogla kot Spalding žoga.Ne preveč zahajat v Mcdonalds,Jaz sem bil v tistem na Times Squareu.Gužva je bla, dosti Japoncev in Japonk pa neki drugi azijci…….Central Park je fajn.Vzamita hrano zraven in si naredita piknik na zelenici pa še kaka veverička se vama bo pridružila.Pražene mandelje imajo rade, pravijo.Tista slika za mami pa je res super.Lepo.Pravita, da denar izginja.Ja, tak je to.To je New York.Pa saj je vredno,ne?
    Komaj čakam, da se vidimo.Mamici, pa vaju najbolj pogrešata.
    Pa slikajta vse kar je zanimivo, skratka več kot jaz, to bo dovolj.Se beremo.

Comments are closed.