Toskana – Mugello pit stop

Tako, pa smo začeli naše malo potovanje. Za začetek najprej malo po apeninih, nato ob ligurskem morju do Azurnega in potem verjetno še polizat kakšen ledenik v Alpah in nato nazaj domov.

Glede prenočišč je prišlo do ene ugodne spremembe. Pa tu, kot je v naši navadi, ne gre za finančno ugodnost, temveč za ugodnost v smislu udobja. Spremenili smo lokacijo in turistično kategorijo tretje nočitve. Namesto kampiranja smo rezervirali apartma. Spali bomo blizu mesta Albenga, nekje na polovici med Genovo in ita-fra mejo.

No pa povrsti, tako kot so “hiše v trsti”!

Kot naslov pove, ima vsaka pot kakšen postanek. No mi smo imeli postanek in to malo daljši kot so to ponavadi pit-stopi na dirkah na bližnjem dirkališču v Mugellu. Pa mi smo tankali sebe in ne dirkalnik, pa menjavali nismo gum ampak plavalne tehnike ob namakanju v topli vodi toskanskega jezera. Ime jezera je Lago di Bilancino, torej jaz bi to prevedel v jezero MalaBilanca.

Ana in Luka sta neumorno skušala ujeti vsaj eno izmed stotih radovednih rib, a jima žal ni uspelo. Za razliko od mene, ki pa mi je uspelo ujeti utrinek našega mini piknika. Mimogrede, Vida, nekaj nas je ob teh trenutkih polnih ust, vleklo k tebi in tvojemu nedeljskemu praznovanju rojstnega dneva.

Daj, napiši nam kaj!