Prvi in drugi vtisi

Glede letala sem najprej pojedel tri persene, na letalu pa se še odžejal s štirimi malimi Bitburger (to je nemško pivo za tiste, ki raje jeste kot pijete). 🙂
Drejč za planetarij sploh nisem vedel da je tu. Bom pogledal kako je s tem. Bom pa šel danes še v aquarium, cnn center, na liter coca-cole, pa potem še z Mojco na NBA tekmo (baje pride Jordan kot nov lastnik gostujoče ekipe).
Včeraj sem bil na NHL hokeju. Sem nekaj lutal okoli dvorane in  mi je ena policistka dala karto in sem šel not. Dvorana pol polna in danes berem, da je nas je bilo 12000. Vsi jedli in pili med tekmo (le jaz ne->lahko pivo 7 dolarjev, a-a=, ki pa je trajala z vsemi premori in igrami in padali in luštnimi čistilkami leda cele 3 ure.

Mojca je bila včeraj na otvoritvi konference in pravi, da je prvi vtis v redu. Danes ima ves dan predavanja, baje so kratka cca 45 min in tudi teme zanimivo nastavljene, tako da verjamem, da ji ne bo tako hudo kot na faxu.

Ajd, hvala za komentarje

4 thoughts on “Prvi in drugi vtisi

 1. Zdravo, moja ameriška junaka. Emil, kot ugotavljam, ti ni preveč dolgčas. Ali lutaš tudi kje drugje, pa nam nočeš povedati? Imate pa kar toplo vreme, malo se bo poslabšalo, tako bo tudi pri nas od ponedeljka dalje. Jaz imam malo rekreacije na vrtu; danes pa kar piha.
  Drugače je vse v redu.

  Pošljita še kakšne slike samega mesta. Ko sta po Mojčinem napornem dnevu spet skupaj, pa se imejta “ful” dobro. Emil, ti pa kar še naprej “lutaj”, samo pazi, da ne boš kam “zalutal”.

  Lepo se imejta in pošiljam preko vajine letalske poti nešteto poljubčkov. Adijo.

 2. Pozdravljena naša američana. Kot vidim Emil si skoristil že prvo šanso za hokejsko tekmo. Upam da gresta na košarko oba, da še Mojca kaj vidi.
  Saj verjetno ji ni tak naporno in bo to tudi mimo pa bosta potem uživala. Mojca se nekaj pritožuje na hrano, da ji nekaj ne paše.
  Samo z ameriško hrano bosta prišla verjetno z kako kilo več.
  Doma ni nič novega, malo mamo tudi sončka in se pomlad približuje.
  Tudi od atija prejmita lepe pozdrave.
  Adijo in lepo se imejta.

 3. Zdravo! Še enkrat se danes javljam in sporočam, da sem pri poročilih zasledila, da nameravajo tudi od naslednje sobote (od 27.03.2010) stavkati letalski prevozniki, med njimi tudi iz ZDA, kar štiri dni.
  Prvo stavko imajo to soboto, to je jutri, prevozniki Velike Britanije.
  Pozanimaj se. Ne vedo pa še, ali bodo v teh dneh leteli ali ne.

  Prej sem pozabila, slike iz živalskega vrta so krasne. Da pa se na to veliko posteljo ne bosta preveč navadila, kaj bo potem s posteljo v Ljubljani.

  Imejta se lepo in adijo.

Comments are closed.