Četrti dan v Atlanti

Hellou!
En lep južnjaški pozdrav vsem. Vsak dan je bolj in bolj zanimiv v tem mestu Coca Cole. Danes sva šla, po nasvetu domačina, v Varsity. Rekel je, da je to ena v redu restavracija z tipično južnjaško hrano. Po spodnji slikici lahko vidite, kaj sva jedla. Emilove besede: “poden od podna”. Tisti drekec v kruhu je Emilov Chiliburger. 🙂 Jutri greva na steake, dovolj imava hitre hrane in coca cole. Danes sva ugotovila, da američani nimajo alkoholikov, ampak cocacolike 🙂
Drugače pa je mesto res zanimivo, na eni ulici luksuzni hoteli in trgovine, že v sosednji ulici pa revščina. Veliko je brezdomcev, ki so sicer neškodljivi, je pa malce nerodno, ker se Emil “rad” zaplete v pogovor z njimi in ta moja dobra dušica jim da vedno par centekov. Tudi nasilja je kar nekaj, vsak dan vidiva po TV-ju, da se streljajo…. Ampak midva se ne počutiva nič kaj ogroženo, mene malo stisne, ko moram zjutraj še v temi it na konferenco.
Drugače pa je Emil danes obiskal muzej, kjer imajo dinozavre, včeraj je bil v akvariju, jutri pa gre na CNN na avdicijo za voditelja športne informativne oddaje. Atlanto ima zdaj že v malem žepu.
Alica, ups pardon, Drejč sem mislila, hvala za poglobljeno poročilo o Planici.
Upam, da vas ne bo odpihnilo tam v Sloveniji. Tu je bil danes taaak lep dan, 22 stopinj, a žal so že jutri napovedane padavine. Tak to bo zaenkrat vse, se pišemo spet jutri.

Kosilo v Varsity

Emilov drekec ali Chilliburger 🙂

6 thoughts on “Četrti dan v Atlanti

 1. No dobro jutro iz Prekmurja.Evo nedelja in midva z atijem vstaneva in prvo gledat če kaj piše novega iz Amerike.Ja tej drekec Emilov je resan zanimivi, samo pazita ka želodcki ostanejo zdravi od vse te čudne hrane.:) Probajta poiskati kakšno italjansko restavracijo, sigurno kje kaj obstaja. Veš da vama malo lušte narediva midva gnes otvoriva sezono zunaj. Emil znaš kaj to pomeni?:) Malo čevapčičev, pa malo kotleta….
  Mojca ti maš v nedeljo tudi konferenco, ali ste kaj prosti?
  No lepo pazita pa Emil preveč se ne izpostavljaj, ka te nebodo tisti tam vzeli za svojega:)
  Lepo se imejta in čao.

 2. Bolj pozno dobro jutro. Me je že mama Vida prehitela. Kar fajn je pri njih, že tako hitro imajo piknike.
  Emil in Mojca, verjetno se vama res toži po naši hrani in pijači. Saj bosta kmalu v Sloveniji (pa tudi v Prekmurju na drugem pikniku – Vida in Stanko, ne jezita se, ker vaju malo dražim).
  Tudi jaz sem gledala polete in navijala, saj vesta za koga. Par kar dobro mu je šlo.
  Drugače tudi danes močno piha,jutri pa bomo imeli dež.
  Emil, kje imata rezervirane karte za nazaj? Verjetno tudi v ZDA govorijo o stavki pri BA v Angliji.
  Še kakšno zanimivo sliko arhitekture v Atlanti nam pošljita.
  Imejta se lepo in adijo.

 3. Mojca še nekaj sem se spomnila.
  Lepo bi bilo če boš se kaj oglasila tudi Mišoju.
  Lepo bodita.

 4. Hallo, kje pa sta zdaj, da se nič ne oglasita. Se danes selita? Ko bosta mogla se kaj oglasita.
  Čakamo!!!!
  LP in če sta že v NYC se lepo imejta.

 5. Pozdravljena.Fajn da se mata fajn.Nisem si mislo, da v Atlanti ni spodobne hrane, pa saj je na jugu, joj joj.Probajta kakšno taljansko al pa meksikanso restavracijo poiskat, to bi moglo bit v redu.Emil, kupi pivo Bud, pa ne lahkega, ker baje ni v redu, onega normalnega…..Mojca ti pa kakšen orange juice, ne samo CocaCole pit ves čas, ker prevelika količina te pijače lahko škodi.
  Pri nas je tudi usrano vreme danes, upam, da bota mela srečo naslednje dni.Uživajta.
  Aja, jaz bi mel eno Cholulo garlic, če nimajo pa navadno Original.
  Hvala.

 6. Še nekaj.Trgovine s hrano so ponavadi v stanovanjskih naseljih.V NY pa je Zabar’s na Brodwayu nekje pri osemdeseti ulici.Tu imajo vse.Taksi je drag, podzemna je poceni.Virgin Megastore trgovine z glasbo ni več.
  Ajd.

Comments are closed.