Jazz on the Lenox

Zdravo!

Pozdrav iz  novega hostla. Ni ravno nov, prej star, je pa nov za naju. Spala sva v sobi za 8, no Mojca ni kaj dosti spala. Preganjale so jo slike napol nagih spečih cimrov. 🙂 Sami mladi žrebci.

Vidiva, da ste prestavili uro. Tako je zdaj spet 6 ur razlike med nami. V soboto sva bila v pristanišču, kjer so se verjetno izkrcali vsi ti njujorčani. Potem sva se peljala skozi chinatown in malo kupovala. juhu.

Zvečer sva pa si pogledala new york z višine, z rockefellerjevega centra. Super mesto. Mrzlo pa ko na babnem polju. Na enem zaslonu je pisalo nič stopinj celzija. Brrr. Pa še veter.

Malo že pogrešava dom, pa čeprav je to Ljubljana. 🙂

Danes še greva v dva muzeja (optimistični načrt). To sta muzej ena in muzej dva. 🙂  Vse kar je bilo v kupljenem paketu vstopnic bova porabila, tak da sva kar pridna.

Ajd lepo se imejte v pomladi, sem videl napoved: prinašava deževno in mrzlo vreme. Tukaj je do zdaj deževalo le takrat, ko sva čakala na letališču, tako da imava srečo. Trikrat se bom potrkal po lesu, čelinki.

Pun kufer imava vsega-dobesedno.Kufre imava pune, da že vse ven gleda. Mama Vida pripravi Stankoja, da bo popravljal zadrgo. 🙂 Upam, da bo zdržala (mama Vida namreč).

6 thoughts on “Jazz on the Lenox

 1. En lep sončen pozdrav. Ja lepo, da sta vse karte izkoristila. Upam da vidva prideta zdrava domov, če imate tam takšen mraz. Ja te pa bo teško preklopit na kratke rokave, tak kak je meni težko,ker sva zdaj že oba fejst prehlajena.Ka pa te delata z kufron, da je šla zadrga? Upam, da je temu vzrok tudi kaj za mene notri.
  No še malo imata, to zdržita, te pa bosta hitro spet v realnosti.
  Lepo se še imejta.
  Čao

 2. Ni “še” šla zadrga na kufru, bo pa kmalu, če bova še kaj nakupla. Sva pa rekla, da sva z nakupovanjem zaključila. Lp

 3. Če že mata kaj za mene v kufru, potem sta z nakupovanjem že zaključila, če ne pa… Jaz bi tudi oni magnetek ko Petelinšek:)))
  Lepo se še mejta in se kmalu vidimo na toplem.

 4. E, mislim, da sta ful dobro doživela NY.Pa ta pogled iz nebotičnika ponoči je spet nekaj posebnega.Podobno mojemu iz ESB, samo takrat ga nisem videl, vidva pa sta ga.Prosim ne prinest slabega vremena, tu je ful fajn.Danes sva z Đurotom celo smučala na Arehu.Super je bilo glede na pomladne temperature.Fajn do 12ih, potem pa vodeno, tak, da sva bla do 13ih.Če bi bila bolj dolgo, bi bilo to smučanje na vodi.Ajd, se vidimo.

 5. Bolj pozno sem izvedel za vajino potepanje. Če imata še kaj mesta v prtljagi mi javita (pa seveda tudi bančni račun, ki je sedaj verjetno že izpraznjen), da mi kaj lahko prineseta. Mi se sedaj bolj potepamo po evropski sejmih kulture tako, da če rabita prevoz iz Nemčije ni problema sem že navajen toliko voženj z avtom. V soboto smo bii v Milanu in moram povedati, da bi bil raje v Ameriki.

  lep pozdrav
  andrej

 6. Dobro jutro Amerika.No zdaj sta pa že vstala. Hitro še na oglede ka vama je ostalo, te pa pakiranje za domov.
  Kdaj zdaj vidva ideta za Atlanto. In kdaj mata kaj polete mi napiši, ka mo kaj spremljala letališča.
  Pri nas je tak toplo in sonček, samo kda se vidva vračata te bo pa verjetno dež.
  Ajd javita se kaj in pozdrav obema.

Comments are closed.